2 reacties op “HISTORISCHE GEUREN: WWW.ODEUROPA.EU

  1. Dank voor dit mooie verhaal. Ik heb het meerdere keren gelezen, staat zoveel in.  Ik lees uw blog sinds een jaar en word telkens geïnspireerd om geuren en parfumhuizen te (her)ontdekken.

    Wat geluid betreft: kent u 32 Sounds van Sam Green? Ik zag zijn voorstelling tijdens Noorderzon in 2022. Zeer bijzondere ervaring. Als u het niet kent: tip.

    Groet. Detty Brink 

    • Dag Betty, dank je wel én voor de complimenten. Ik ga Sam Green zeker opzoeken. Ik heb trouwens ook twee minimimi-parfumerken: Le Bienaimé en Re-Arrange; beide geuren gemaakt van bestaande geuren. De laatste zijn vanaf de derde weekend van februari weer te ontdekken tijdens mijn pop up winkelweekend in Amsterdam. Hartelijke groet. Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s