4 reacties op “JOY PATOU

 1. Hoi Geurengoeroe,

  Ik heb enige tijd geleden een vintage pure parfum Jean Patou Joy gekocht. In het flesje ruikt het heerlijk, maar op mijn huid komt na korte tijd de civetlucht opduiken. En helaas stinkt het naar poep op mijn huid 😉 Helaas helaas… Maar ik heb gelezen dat dit bij meerder dames voorkomt. Verder vind ik jouw site SUPER, ga zo door!

  groet Tiny.

 2. Een bom van een bloemenparfum;
  Ik heb deze geur geprobeerd en was behoorlijk onder de indruk. Het is echt een goede geur en de kracht is groot. Helaas is het geen geur voor mij omdat ik toch iets meer hou van frissere bloemengeuren. Dat de ingredienten in deze parfum van een uitstekende kwaliteit zijn ruik je absoluut. Deze geur deed mij denken aan Chanel 5 (ben ik geen fan van). Als je houdt van zware bloemengeuren is dit misschien de perfecte geur voor je.

  • Hoi Ingrid,

   Wanneer heb je Joy geroken? Patou is door Procter&Gamble verkocht aan een Engelse parfumproducent en die heeft een nieuwe versie gemaakt die heel dicht in de buurt van de vintage-versie komt, naar ik heb gehoord. De laatste versie die ik had (gekocht in een drugstore in New York), was nogal cheap, totaal geen overrompeling meer. Ben dus heel benieuwd naar deze versie.

   Groeten,

   Erik

 3. Hoi Erik,

  Ik had bij Celeste wat samples besteld waaronder Joy (eau de parfum). Ik ga ervan uit, dat de Joy die ze in de winkel verkopen hetzelfde is als de sample van Joy?

  Groet,

  Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s