2 reacties op “EAU SAUVAGE PARFUM DIOR

  1. Hoi Erik en Jeroen,

    De eerste oorspronkelijke Eau Sauvage Eau De Toilette vind ik echt de lekkerste geur ooit, heb hier onder andere twee literflessen van,heeft denk ik te maken met de (synthetische ?) hedione , ben al heel lang op zoek naar soortgelijke varianten met deze hedione die op deze geur lijken maar die bestaan er volgens mij niet.

    Groetjes

    • Dag Cambal,

      Wie is Jeroen? 😉 Bedankt voor je leuke reactie. Klopt van de hedione – ik vind hem ook erg lekker. I heel veel geuren zit hedione, maar niet in overdrive zoals in Eau Sauvage. Ik mix’m alleen wel eens – vooral in de zomer – met een citruscologne, bijvoorbeeld 4711 – geeft extra bite en scherpte. Mochten de literflacons leeg zijn en je weet niet wat je er mee moet doen, dan hou ik me ‘wild’ aanbevolen. Kan ze gebruiken voor een parfumproject. In ruil krijg je dan van mij Re-cologne gemaakt door mijn alterego Le Bienaimé – een mix van meer dan veertig colognes. Geurige groet, Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s