2 reacties op “EAU SAUVAGE DIOR

 1. Deze geur valt iedere keer anders uit bij mij, de ene keer word ik omver geblazen, ben gek op de hedione die gebruikt word, heb en zoek ook andere geuren met deze stof, de andere keer vind ik hem meer voor mensen op leeftijd, vreemd, , zou het aan de flacon van plastic of glas kunnen liggen dat hij anders uit valt ,heb hiervan onder andere een literfles , speciaal aan deze geur is dat het mijn eerste kennismaking was met parfums.

  • Beste ‘Beer’,

   Ik heb onlangs op een rommelmarkt een halfvolle fles Eau Sauvage gekocht. Gezien de flacon en de schroefdop denk ik vijftien jaar oud. En die geur sprankelde en ‘schuurde’ meer voor mijn gevoel. Ik vind de huidige versie een beetje vlak, maar dat kan ook gewenning zijn en dat ik inmiddels ‘meer’ van geuren verlang. Hedione wordt in heel veel composities verwerkt, alleen als zodanig niet vaak vermeld. En werkt voor mijn gevoel anders in de zomer dan in de winter op de huid. Wel leuk dat je een literflacon hebt. Misschien moet je eens L’Eau Neuve van Lubin proberen. Is ook citrus maar strakker en met een mooie houtfond. Of Moustache van Rochas – door dezelfde neus gemaakt. Beide ook beschreven door mij.

   Vriendelijke groet,

   Geurengoeroe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s