3 reacties op “ORUPURO LAURA TONNATO

  1. Tja, dat wordt dus een mail naar Maria om samples te bestellen. Ik had bij mijn laatste bezoek aan haar ook bijna Dama meegenomen maar weet niet meer precies waarom ik toen met 2 andere flessen, van uiteraard ook iets heerlijks , naar huis ben gegaan. Ik kan niet / moeilijk kiezen als ik bij Maria ben. en uiteraard zit er ook een grens aan de portemonnée om het maar even Calvinistisch te zeggen, op is op.
    Maar ach, 5 samples kunnen altijd wel, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s