3 reacties op “ANGEL EAU SUCREE THIERRY MUGLER

  1. Ik heb jaren geleden toen Skins in de Zwanestraat Groningen het voor gezien moest houden en fles Rousse van SL kunnen kopen met fikse korting. Volgens mij is deze geur niet meer verkrijgbaar. Zal eens aan Angel Eau sucree snuffelen of ik overeenkomsten ruik.

  2. Rousse is zeker kaneel en dat vind ik heerlijk ,maar ik zal een vergelijkend warenonderzoek doen en dan mijn geurbevindingen meedelen, hah
    Heb jij Rousse (gehad?)
    heb je nog nagekeken waarom ik geen samples van je site kan bestellen???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s