4 reacties op “DE VERANDERENDE SYMBOLIEK VAN LAVENDEL

  1. Pour un Homme de Caron ook altijd een beetje zondoorstoofd en macho vind ik. Bepaald niet vrouwelijk en ontsnapt aan de frisheid door de vanille.

    • Dag Tsjaad, bedankt voor je reactie. Het is onmogelijk volledig te zijn, doe je dat dan wordt het zo opsommerig. Inderdaad, klopt dat van Caron – mooi omschreven heb je deze lavendel-vanillebom trouwens. Ik vind hem zelf te plain, in ieder geval niet heavy plat als Le Mâle van Gaultier. Was ik ook nog vergeten: Lavande Ombrée van Au Pays de Fleur d’Oranger.

    • Dag Wilma,

      Dat klopt. Schoot me later ook door het hoofd. Het voorval wil nu, dat ik een beetje heb meegeholpen aan deze compositie. In het ontwikkelingsstadium, zei ik tegen Mona dat ze lavendelnoot moest verhogen, heeft ze gedaan – ze noemde het ‘le touche d’Erik’. Groeten. Erik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s