2 reacties op “LAVANDE 44 RANIA J.

  1. Dat heb ik dus ook met Lavendel. Doet me denken aan gestreepte pyjama’s en aan mijn opa in lange onderbroek en die typische lavendelgeur maar dit is wel hele andere koek! Dit is zeer spannend en bij mij wordt het ook een beetje assig en ook lekker een tikje rokerig. Deze geur ontwikkeld zich volop en is lekker complex. De naam weerhield me om hem te gaan dragen maar ik ben inmiddels zwaar verliefd en erg trots om dit prachtige merk te verkopen. “Slechts” drie geuren in het assortiment maar ik ben daar erg blij om want liever weinig en zeer goed dan een hele range in allerijl gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s