Eén reactie op “VAN ‘STANK’ NAAR LEKKER, VAN ‘VIES’ NAAR HEMELS…

  1. Jammer dat U niet alleen de geurengoeroe site blijft doen. Maria heeft een mooie zaak en heeft haar eigen blog/filmpjes.. via haar site. Echter op de een of andere manier komt zij over als een kirrende vrouw alles is “bijzonder” en gaat ze “grommen”, “spinnen ” van geuren en al die onzin meer, zonder historisch besef van geuren/merken. Het doet afbraak aan Uw eigen site met alle mooie achtergrondinfo en eigen recensies.U kunt op uw eigen neus en expertise vertrouwen en daar hoeft niemand bij…..(Dat hoeft de vriendschap niet in de weg te staan trouwens)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s