2 reacties op “IL GIARDINO PROFUMATO PRIMA PARTE

  1. Wat leuk om je verhaal over mijn lievelingsgeur te lezen. Ik ruik trouwens ook altijd een sinaasappelachtige citrus vleug in de ‘eau de Hamamelis’. Geen parfum komt in de buurt maar wie weet brengt headspace hier verandering in. Het laatste parfum van April Aromatics, Agartha, heeft wel iets weg van Hamamelis, maar zij is wellicht een tikje te new age voor de Goeroe.
    Leerzaam om te lezen dat jij honing en mimosa (achtig) ruikt, en poeder, geuren die ik heerlijk vindt, zoals bv. in Journey Woman. Heb je een Viburnum Bodnantense in de geurtuin in wording? Is de volgende in de voorjaarsgeurders die bedwelmend heerlijk is. Wanneer gaat de tuin van de Goeroe open? Ik verheug me nu al op een trip naar Drenthe.

    • Dag, bedankt voor je bericht. De moeite waard om op te reageren. Wat dat citrusvleugje betreft: is mij ontgaan bij de eerste ontmoeting. Een paar dagen later wat de deurintensiteit al flink om laag gegaan, De geuren die je noemt, ken ik niet. Als ik ze tegen komen. New age, old age maakt me niet uit, als geuren maar iets doen. Journey ga ik weer ruiken (staat nog in de verhuisdoos). De Viburnum Bodnantense, is volgens mij de sneeuw(bol)bloem of zoiets? Ja, die ruikt heerlijk en zit volgens mij in Boudoir van Vivienne Westwood. Wanneer de tuin voor het publiek wordt geopend, weet ik nog niet. Ook niet of dat er van gaat komen. Maar toevallige passanten zijn altijd welkom. Groet. Geurengoeroe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s