2 reacties op “INTENSE VETYVER ZARA

  • Beste Saskia,

   De geur is echt de moeite waard. Wat Aveda betreft: ik weet het niet. Yatra heb ik volgens mij besproken… Love ken ik niet. Ik vind Aveda-geuren vaak te puur; ze ruiken te ‘biologisch’ waardoor niet echt een parfumcompositie ontstaat die je laat verwonderen. Saaiheid ligt op de loer. Puur (ecologisch) geraniumblad is bijvoorbeeld mooi als onderdeel van een compositie, maar vermeng je die alleen met pure patchoeli, pure vetviver en nog meer dan blijft het te ‘etherisch’, te ‘natuur’. Geen verdieping en geen ‘verfijning’.

   Geurige groet,

   Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s