2 reacties op “FRACAS ROBERT PIGUET

  1. Fracas;
    Dit is een geur die je moet leren kennen. De eerste keer dat ik deze geur gebruikte was ik helemaal ontdaan. Beroemdheden schijnen deze geur geweldig te vinden (waaronder Madonna) en had echt zoiets van “hoe is het mogelijk dat ze deze geur heerlijk vinden”? Maar ik ben een doorzetter en heb nog maar eens een poging gewaagd. De 2 de keer was het al iets meer te verdragen. Bij de 3 de keer begreep ik iets meer waarom het zo’n beroemde geur is. Het is een aparte geur met de tuberoos in vol ornaat en als je deze geur draagt, val je zeker op. Het is wel duidelijk dat het nooit een geur zal worden die ik met veel plezier zal dragen. Mijn geliefde tuberoos geur zal blijven (Tuberose gardenia-private collection van Estee lauder).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s