3 reacties op “MISS DIOR ORIGINAL CHRISTIAN DIOR

 1. Miss Dior is een van de mooiste geuren die ik ken. Deze geur laag ik met de bodylotion en voel mij dan een heel rijk en gezegend mens die de gehele dag kan genieten van deze geur. Het is een klassieke chypre maar zo ongelooflijk goed gemaakt. Ik probeer altijd de vintage te krijgen want deze bezit de civet die deze geur juist zo bijzonder maakt. De Dior fraise is ook heerlijk in de zomer maar kan niet tippen aan MISS DIOR.

  • Dag Ingrid,

   Ik heb vorig jaar op een rommelmarkt in Brussel een zakflacon van 10ml met een vintageversie van Dior gevonden. Wat je zegt: door civet net wat rijker, intenser en meer ‘parfum’. De aangepaste versie is ook niet slecht, maar mist de diepte. Moet je ook eens aan Ame & Corps van Parfums Generale proberen – onlangs beschreven. Een ode op de Miss Dior.

   Geurige groet,

   Geurengoeroe

   • Dag Erik,

    Bedankt voor de tip. Ik ben benieuwd? Je hoort het nog wat ik ervan vindt?

    Groet,

    Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s