2 reacties op “CRISTALLE CHANEL

 1. Christalle! de 1e geur die ik ging gebruiken, en kreeg op mijn 13e verjaardag van mijn moeder.
  Nu, 31 jaar later, nog steeds één van mijn zomerfavorieten.

  Leuk om je blog te lezen, ik geniet ervan.

  • Beste Harriet,

   Bedankt voor je mail en je compliment. Jij was er vroeg bij met Cristalle! Toen ik 13 was rook ik altijd aan Miss Dior die mijn vader mijn moeder cadeau had gedaan, maar zelf als aftershave gebruikte om mijn moeder niet echt van geuren hield. Heb vandaag Cristalle weer op. Blijf me verbazen over de groene strakheid in de opening die zo mooi overloopt in zacht zomers. En nu ruik ik ook voor het eerst ook een beetje ‘pis de chat’, weeig maar aangenaam. Cristalle, is eigenlijk een Annick Goutal avant la lettre…

   Geurige groet,

   Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s