Eén reactie op “BOIS D’ASCESE NAOMI GOODSIR

  1. He Erik, ik moest vooral lachen om de zin die eindigt met: zeikcollega’s, zeurburen en zuurklanten! Vandaag sloeg ik het blaadje van de onovertroffen zeurkalender van Peter van Straaten om en dan zie je een zure man zeggen: goed. Iemand anders nog wat te zeiken?? Die zou beter uit de verf komen met Naomi. Ik was afgelopen zondag voor de tweede keer bij Maria en inderdaad waren er weer nieuwe merken bij. Het is net een snoepwinkel. Heb een mini Mimosa van von Eusersdorff meegenomen en die is heeeeel erg lekker en dan moet het toch vanzelf een keer voorjaar worden. Verder de Assolo van Calé etc. Zal de bois d’ascese eens samplen. Ben benieuwd!
    Als je zaterdag naar de opening van de scentbar gaat: veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s