3 reacties op “VANILLE ROGER & GALLET

  1. Hallo Erik,
    een groot fan van je blog zijnde, wil ik je iets vragen wat niet over Roger& Galet gaat, maar over Madnes van Chopard.Ik kan niet vinden of je dat al eens beschreven hebt. Via fragrantica kwam ik er achter dat de neus Christine Nagel is, die een indrukwekkende rij geuren op haar naam heeft staan. Ik kocht vandaag een miniatuur en ik vind het heel bijzonder. ben benieuwd of je het al eens geroken hebt. Fragrantica laat links een rijtje zien van geuren die in dezelfde range zitten en daar stond ook Palazzo van Fendi bij. Jammergenoeg niet meer verkrijgbaar maar o zo lekker (vind ik althans)
    Groeten, Mary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s