2 reacties op “AVENTUS CREED

 1. Het water loopt me in mijn mond van deze geurnoten en ik ben er zeker van dat deze geur ook goed op mezelf kan.
  Prachtig ook de sfeer in dat schilderij.
  Kan niet wachten om dit te gaan beleven, ruiken klinkt banaal.
  Je eeuwige geurenfan.
  Maria.

  • Nou ik heb laatst een fles gekocht, en ik moet je zeggen dit is een lekkere geur die je het hele jaar door kan dragen en voor iedere gelegenheid,persoonlijk zou ik in de winter eerder original santal van creed nemen ,dat is een gourmand scent die beter past bij een romantische winteravond.aventus komt t beste tot zn recht op een lente avond(qua projection en sillage) verder blijft de geur interessant en complex van fruitig en fris naar sensueel smokey orientaals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s