3 reacties op “EAU DU SOIR SISLEY

 1. Chic, chic en nog eens chic deze bijzondere chypre. Een van de mooiste chypres die ik ken. Aan de ene kant is het een warme geur maar het maakt ook een statement van hier ben ik maar spot niet met mij. De houtsoorten die verwerkt zijn in deze geur zijn geweldig. Soir de Lune ook van Sisley kan niet tippen aan deze geur (althans in mijn beleving).

  • Dag Ingrid,

   Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad een prachtige chypre. Fris-groen overlopend naar sensueel en ‘bossig’. Jammer dat door bijvoorbeeld Soir de Lune, mensen steeds minder kunnen ervaren waar het volgens mij echt omdraait in geuren: een diepte en vervoering die je bijna niet kunt uitleggen, maar moet ondergaan. Heb dat nu bijvoorbeeld met twee attars van Amouage die ik binnenkort ga beschrijven, daar wordt ik gewoon stil van.

   Geurige groet,

   Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s