Eén reactie op “CEDRE SERGE LUTENS

  1. Voor het eerst dat ik deze Nederlandstalige blog tegenkom. Erg leuk en goed geschreven! 🙂
    Cèdre vind ik één van Lutens’ moeilijkste geuren. Ik ben dol op veel van zijn oriëntaalse zoetheid, en de eerste paar minuten is die hier ook heerlijk, maar daarna is het de tuberoos die me teveel wordt. Op mijn huid krijgt dat uiteindelijk een kauwgom/siroop/suiker-achtige geur. Wel bijzonder is zoals je beschrijft, hoe hij dit met cederhout weet te mengen. Maar uiteindelijk is het voor mij toch grotendeels een bloemige geur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s