Eén reactie op “JUICY COUTURE JUICY COUTURE

  1. Ten eerste: wat kan je geweldig schrijven en ómschrijven. Ik heb al veel goede dingen gehoord over de geur van de originele Juicy Couture, maar er is toch ook een nieuwere variant uitgebracht? Viva la Juicy, als ik het goed heb. Ik kon het helaas niet vinden tussen het geurenalfabet. Zou je hier graag een review over kunnen plaatsen? Blijf vooral doorgaan met schrijven; het leest heel fijn. En de reviews zijn geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s