2 reacties op “MON PARFUM PALOMA PICASSO

 1. Paloma Picasso,

  Op dit moment mijn favoriet. Deze geur doet mij denken aan Eau de Soir van Sisley maar dan zoeter (komt door de honing volgens mij). Heerlijk. Het is een krachtige geur die niet iedereen kan dragen. Deze geur lijkt ook veel op de vintage Marja zeep waar ik ook verknocht aan ben (heb in alle lades deze zeep liggen). Het is een geweldige chypregeur en zal deze ook altijd in mijn verzameling hebben, samen met La Perla La Perla ook zo’n geweldige Chypre (de vintage).

  Hoi Erik,

  Het verbaasd mij dat je La Perla La Perla nooit hebt beoordeeld? Echt een heerlijke geur.

  Groet,

  Ingrid

  • Dag Ingrid,

   Die van La Perla ken ik niet. Picasso – heerlijk. Heb ooit het parfumextract gekegen. Golden Chypre van Grossmith vind ik als ouderwetse chypre ook heel goed geslaagd.

   Groet,

   Erik Op 15 feb 2015, om 12:57 heeft GEURENGOEROE het volgende geschreven:

   > >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s