2 reacties op “CLÎMAT – LA COLLECTION – LANCÔME

  1. Eeuwig jammer dat Lancome niet alleen de flacon van Climât wijzigde maar ook de geurformule veranderde…
    Bood Climât vroeger spannende, welhaast verborgen, diepe layers die steeds een beetje meer prijsgaven waardoor je verzekerd was van een duurzaamheid van ten minste 12 uren achtereen na eenmalig aanbrengen. Na de herformulering opent Climât met de zo bekende heerlijke prikkelende topnoten maar daarna verdiept het zich niet meer. Na een half uur rest er een benzineachtige basisgeur dat zich niet meer transformeert en na een uur ruik je Climat alleen nog zwak op de plaats waar het is aangebracht en niet meer in de luchtstroom waarin je je bevindt. Ik mis mijn oude vertrouwde Climât ontzettend!
    Op Ebay tiert de handel in oude Climâtflacons welig, maar ik heb niet de middelen om 500,- en meer voor, een good old Climât neer te leggen.

    • Beste Elsbeth. Ik begrijp helemaal je frustratie en die omschrijf je prachtig. Ik heb r spijt van dat ik jaaaaaaren geleden een aantal parfumextracten toen in de ramsj niet heb gekocht. Eigenzinnige geur in dito flacon. Geldt voor zoveel klassiekers: de merken rotzooien maar wat aan en denken met nieuwe nichelijnen dit te compenseren. Geurige groet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s