3 reacties op “BLACK OPIUM YVES SAINT LAURENT

  1. Erik, ik val in herhaling, maar wat weer een mooie beschrijving van een geur, die ik ,bij ICI Paris geroken, gewoon vies vond.
    Wanneer komt je boek?

  2. Hoi Erik .. wat een heerlijkheid om regelmatig even te snuffelen op je site om daar alle weetjes van parfum te verslinden en er wat van te leren .. ik heb zelf totaal geen neus die onderscheid kan maken in wanneer welke geur zich aandient en hoe een geur verloopt.. wat niet betekend dat ik geen groot liefhebber van geuren ben .. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
    Nu mijn vraag: mijn zus droeg vroeger altijd Opium of n5 ! Nu was opium al een tijd haar geur niet meer en ze vond hem niet meer zo lekker als vroeger zei zij ! Ik snap nu waarom.. de samenstelling is veranderd las ik op jou site. Nu wil het dat ik laatst een fles opium op de kop kon tikken en ik helemaal weg ben van de geur .. Zou je bereid zijn toch is stiekem aan de nieuwe fles te ruiken en om dan een verhaal te schrijven over jou ervaring met de nieuwe versus oude opium ?? Ik ben zo benieuwd hoe jij er tegen over staat ..

    Vriendelijke groet van een fan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s