2 reacties op “AMAZING MUKHALLATH – PREMIUM LINE – AL HARAMAIN

 1. Beste Geurengoeroe,

  Wat zijn de artikelen een genot om te lezen. Vooral bij de (voor mij) onbekendere geuren die mijn interesse wekken, kijk ik toch ook even welke opinie hier erop na wordt gehouden.

  In het geval van Amazing Mukhallath ben ik het ook helemaal eens over de bijzondere, of in dit geval, ‘amazing’ geur. Helaas heb ik enkel het spul een keer kunnen opsnuiven in een winkel, maar niet echt uitgeprobeerd.
  Daarom vraag ik me heel erg af of je mij iets meer kunt vertellen over de kwaliteit in termen van projectie en de levensduur (longevity)?

  Het product is vrij schaars en lastig om eerst uit te proberen d.m.v. sample. Voor mij iets te prijzig voor een ‘blind buy’ wat het na 1x sniffen eigenlijk een beetje is. Kortom is de prijs/kwaliteit verhouding een fles in aanschaf waard?

  Ik hoor het graag!

  Groet
  Sander

  • Dag Sander,

   Bedankt voor je mail en je complimenten. Wat ‘jouw’ geur betreft: de geuren van Al Haramain zijn erg krachtig. Ik kan me Amazing Mukhallath niet meer echt voor de geest halen. Wl dat die vol was. Weet ook niet waar je die nu kunt kopen in Nederland – de importeur uit zicht verdwenen. Mijn favoriet van hun Obessive Oudh, daar schrikken mensen nog steeds van. Geurige groet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s