2 reacties op “GENTLEMEN ONLY INTENSE GIVENCHY

 1. Beste Erik Zwaga,

  Ik lees regelmatig je verhalen over parfum. Je hebt mij indertijd het mannen parfum: Askew geadviseerd. Ik gebruik het nu twee jaar met volle tevredenheid. Je beschrijft nu het mannen parfum: Gentelman only van Gyvenchy als typisch mannen parfum. Mijn vraag is nu waarom is het een mannen parfum en wat zijn de kenmerken van een mannen parfum. Je beschrijving is overigens erg verleidelijk. Met vriendelijke groet,

  Evert Kluwer

  • Beste Evert,

   Een typisch mannenparfum wordt meestal gekenmerkt door een stevige houtbasis die je na verloop van tijd nog ruikt. Daarvoor kan van alles gebeuren: fris, bloemig, kruidig, sensueel. Of een combinatie van deze vier. En afhankelijk hiervan wordt aan het hout andere ingredienten toegevoegd harsen, ambergris, ambernoten (vanille, cistus labdanum) en musk.

   Vriendelijke groet,

   Erik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s