Eén reactie op “TARDES CARNER

  1. Hallo Erik, wederom heel mooie beschrijving! Ik was afgelopen zaterdag met een (geur)vriendin bij Maria in IJsselstein en ben met o.a. Aziyade maar ook de Carner D600 naar huis gegaan, Wil je die ook nog een keer beschrijven? Ik denk erover te verhuizen naar de buurt van IJsselstein om wekelijks even bij Maria naar binnen te gaan, we zijn er bijna 2,5 uur geweest en nog lang niet uitgesnuffeld!!!!! Het was in 1 woord geweldig. Heb vast de Tardes ook geroken maar niet te bewust, klinkt goed om eens sample van te bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s