3 reacties op “SUDDENLY MADAME GLAMOUR

 1. Eigenlijk is er toch niets nieuws onder de zon? Het verkoopsucces van merk A wordt vaak graag nagebootst door merk B die op die manier een graantje van de huidige geurtrend probeert mee te pikken. Dit wordt in de film Perfume: The Story of a Murderer heel mooi in beeld gebracht overigens.
  Nieuw hier is denk ik dat er een kopie gemaakt is en niet een op Coco Mademoiselle geinspireerde geur. Erik, zou je durven zeggen dat Suddenly heel erg veel waar voor het weinige geld is?

  • Dag Bert,

   Bedankt voor je reactie (we hebben al eerder gemailed volgens mij). Inderdaad er is niets nieuws onder de zon. Alleen is dit de eerste keer voor mij dat het zo’n ‘frangant delit’ is. Nabootsen gebeurt overal, ook in de parfumindustrie. Opvallend hierin is dat high-end merken daar vanzelfsprekend nooit melding van maken. Hypnose Senses van Lancome en de eerste geur van Jimmy Choo bijvoorbeeld hadden niet gemaakt kunnen worden zonder Coco Mademoiselle. Maar de merken doen alsof ze het wiel opnieuw hebben uitgevonden. Hiermee wordt tegelijkertijd de kennis van de gemiddelde parfumklant onderschat. Er zijn inmiddels zoveel mensen die Coco Mademoiselle gebruiken en die moeten toch een Aha-erlebnis ondergaan bij het ruiken van de copy-cats. Ik durf te stellen dat Suddenly waar voor zijn weinige geld is en knap gedaan, met dien verstande dat er toch een duidelijk kwaliteitsverschil is. Coco Mademoiselle heeft een prachtige diepte, een sillage die een wordt met de huid. Dat kun je van Suddenly niet zeggen. Heb hem een half uur gelden nog een keer opgedaan, maar is inmiddels verdwenen.

   Geurige groet,

   Erik

 2. Gisteren bij een Lidl in Den Haag opzoek gegaan naar deze geur. Een geurtje dat volgens Engelstalige sites als warme broodjes over de barcodescanner gaat. Klopt wel aardig denk ik, alles wat er nog stond was een lege tester en nog maar één doosje. Direct afgerekend, voor maar €3,99. Ik zal m’n vrouw de opdracht geven e.e.a. te gaan testen aangezien zij ook de echte eau de parfum van Coco Mademoiselle heeft.

  Groet Bert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s