2 reacties op “BOTTEGA VENETA

  1. Bottega Veneta is volgens sommigen de lancering van 2011. Het is een prachtige geur die heel verfijnd en mooi ruikt. Dat ik deze geur nog niet heb gekocht is te wijten aan de houdbaarheid van de geur op mij. Ik ben genoodzaakt om niet alleen de eau de parfum te kopen maar ook de bodylotion en bodycreme om de geur te lagen. Maar dan ruik je ook helemaal fantastisch en is het geld dan ook dubbel en dwars waard. Heb ik al gezegd dat dit een hele chique en dure geur is. Ik ruik toch ook wel een leer of suede noot in deze geur. Het schijnt als mannen deze geur ophebben, vrouwen hen aanhouden om te vragen wat voor heerlijke geur ze ophebben. Het heeft ook een mannelijke kant en is duidelijk unisex voor mij. Sexy geur, voor vrouwen en mannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s