3 reacties op “TEINT DE NEIGE LORENZO VILLORESI

 1. Teint de neige is direct één van mijn favoriete geuren geworden, nooit eerder heb ik zoveel positieve! reacties gehad, ook van onbekenden, die vroegen wat voor lekkers ze nu toch roken!

  • Dag Harriët,

   Je naam komt me zo bekend voor….
   Ik hoor alleen maar van positieve ervaringen wat deze geur betreft. Rook hem pas geleden weer en toen moest ik aan gepoederde amandelsneeuw denken dat maar niet wil smelten. En het gelukkig heeft het ook geen ‘boudoir’-touch daarvoor is Teint de Neige gewoon te chic.

   Groet,

   Geurengoeroe

 2. helemaal eens. heerlijke zachte en langaanhoudende geur. wel groot verschil tussen eau de toillette en de parfum. eau de toilette meer poeder en de parfum sensueler (open haard). althans op mijn huid. iemand ervaring met de perfum oil???
  groetjes elisabeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s