2 reacties op “ORRIS NOIR ORMONDE JAYNE

  1. Rarara wie zou die geurengoeroefan nou zijn??? Mooi geschreven dit stuk . Hele boeiende geur van Ormonde Jayne vind ik. Jammer dat mijn gezinsleden zeggen dat ik naar groentensoep en selderij ruik als ik de geur net opgedaan heb maar gelukkig alleen in de topnotenfase. Mag de pret niet drukken voor mij want veel geuren van dit huis ruiken totaal anders dan je normaliter zou verwachten zoals de Tiarré of Frangipani of Taif ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s