Eén reactie op “SYCOMORE – LES EXCLUSIFS – CHANEL

  1. Het is inderdaad jammer, dat je sommige geuren uit vroeger niet meer echt kan ruiken en tot leven brengen. Hoewel – er zijn natuurlijk veel geuren in Osmotheque bewaard. En er zijn sommige gelukkige verzamelaars, die legendarische parfums in hun collecties hebben. Ooit heb ik Jasmine van Chanel geroken – mooie flacon heeft ie.
    Sycomore vond ik een heerlijke geur – in mijn beleving zou ik het gewoon Vetiver Blanche kunnen noemen – zo zoet en zacht is ie. Het doet mij denken aan Vetiver Tonka van Hermes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s