3 reacties op “LIFE THREADS PLATINUM LA PRAIRIE

 1. Wat een heerlijke chique geur. Dat is lang geleden dat ik zo’n goede geur ben tegen gekomen. Deze geur doet mij denken aan Miss Dior de originale (de vintage), althans in de opening. Deze geur is op het eind rokerig maar toch fris. De ingredienten zijn van een kwaliteit die je nog maar zelden tegen komt in parfums. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan maar het is het geld meer dan waard. Echt een aanrader voor iemand die houdt van luxe en uitdagende geuren. Ik denk dat deze geur op een man ook heerlijk zal ruiken (leer, patchoelie, amber, vetiver hmmmm).

  • Dag Ingrid,

   Bedankt voor je reactie. Ik kan me deze geur niet meer zo snel voor de geest halen. Wat ik me van alle drie herinner, zoals jij ook schrijft, de kwaliteit. Alleen zijn Silver, Gold en Platinum niet echt serieus genomen door La Prairie volgens mij: een jaar later waren er weer drie nieuwe. Is Life Threads Platinum nog te koop eigenlijk?

   Geurige groet,

   Erik

   • Dag Erik,

    Deze is nog steeds te koop. Ik weet niet of ik nu reclame maak maar bij de Douglas. Via parfum webwinkels is deze ook te koop en betaal je er vaak veel minder voor. Succes!

    Groet,

    Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s