4 reacties op “DIORISSIMO – LES CREATIONS DE MONSIEUR DIOR – DIOR

 1. Geweldig wat ik hier lees! Mijn moeder kreeg van haar vader een flesje van deze parfum op haar 16de verjaardag, dat was rond 1970. Als ze meiklokjes ziet of ruikt wordt ze er nog emotioneel van. Ik wil haar een groot plezier doen met zo een flesje van de originele muguet maar ik dacht dat hier geen sporen meer van te vinden zouden zijn. Alle hoop is dus nog niet verloren en ik zal mijn zoektocht naar het begeerde flesje voortzetten.
  groetjes.

 2. Diorissimo is een romantische geur. Dit komt echt door de lelietjes van dalen. Het is een prachtige geur waar je voor in de stemming moet zijn. Geweldige alternatieven voor deze geur zijn Fleur de Fleurs van Nina Ricci en Flore van Caroline Herrera. Beide geuren hebben ze uit de collectie gehaald en dat is een groot verlies. Vooral Fleur de Fleurs van Nina is geweldig en nog wel verkrijgbaar maar heel duur. Gelukkig kom ik nog aan mijn trekken met Flore van C.H die nog redelijk betaalbaar is en goed te verkrijgen is.

  Groet,

  Ingrid

 3. Binnenkort gebruik ik 50 jaar Diorissimo
  Overdag de eau de toilet , s’ avonds de parfum
  Ik kreeg mijn eerste fles op mijn 31 ste verjaardag
  Ik sla geen dag over , want dan vol ik mij “ nude’ Mijn omgeving herkent mij aan deze geur en ik heb altijd positieve reakties gehad.
  Bestaat er zoiets als een geurveslaving?
  Of is het meer een van mijn persoonlijke vrienden geworden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s