2 reacties op “PLEASURES ESTÉE LAUDER

 1. Deze geur gebruik ik altijd in de zomer. Het is een frisse geur maar door de patchouli maakt het dat deze geur ook een kruidig accent heeft. Als ik deze geur draag voel ik mij fris, vrouwelijk maar vooral schoon. Ik krijg ook altijd veel complimenten als ik deze geur draag wat natuurlijk ook leuk is. Een goede geur die volgens mij altijd zal blijven in de collectie van Estee Lauder.

  • Dag Ingrid,

   Het blijft een klassieker en ondanks de vaak ‘neo’-truttige uitstraling toch een zeer moderne bloemengeur. Licht, zomer en toch met een ‘volle’ basis. Draag hem zelf niet, maar ruik er af en toe met plezier aan. Pleasures Exotic vind ik nog steeds een mooie variatie.

   Geurige groet,

   Geurengoeroe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s