Eén reactie op “WITTE PATCHOELI BESTAAT DAT?

  1. Hallo,
    Ik ben Richa Weusthof en ik ben 18 jaar. Ik zit in het 3de leerjaar van het Nimeto in Utrecht. Ik ben bezig met een nieuw project over het 6de zintuig. Tijdens dit project werk ik aan een nieuwe communicatieformule voor een bestaand cosmetica merk wat wij toegewezen hebben gekregen. Het doel hiervan is om deze nieuwe formule bewust te maken van een toegevoegde emotie, wat uiteraard de doelgroep aanspreekt. Ook moet ik mij concentreren op de zintuigen zien en voelen. Mijn cosmetica merk is Davidoff. Ik heb voor de lijn cool water game gekozen, omdat dit de stoere lijn parfum is van Davidoff. Nu vind ik het erg moeilijk om Davidoff, en cool water game te gaan analyseren voor mijn merkanalyse/merkonderzoek. De emotionele waarden, intrinsieke waarden en de hogere en centrale waarden moet ik onder anderen beschrijven over Davidoff. Ik hoop dat U mij meer informatie kan geven over het merk Davidoff.
    Graag hoor ik snel van U.
    Met vriendelijke groet Richa Weusthof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s