Eén reactie op “EAU DE FLEURS NINA RICCI

  1. Hoi Eric,

    Gedeelde jeugdsentiment;

    In 1982 droeg ik Fleur de Fleurs van Nina Ricci. Helaas niet meer verkrijgbaar. Ik heb deze geur later nog weleens besteld op Ebay maar nu nog moeilijk te vinden. Het gevoel wat jij beschrijft bij Eau de Fleurs (lichtere versie van Fleur de Fleurs) heb ik bij deze geur. Het zijn zulke prachtige geuren en ben nog steeds op zoek naar een soortgelijke geur. Tegenwoordig draag ik Flore van Caroline Herrera (een mooie lelietjes van dalen geur met hyacint maar kan niet tippen aan Fleur de Fleurs). Soms wordt ik toch wel heel verdrietig dat al die klassieke juweeltjes niet meer verkrijgbaar zijn of geherformuleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s