2 reacties op “OVER EEN DIPJE, GRASSE EN EEN ECHT ONBEKEND MERK: GOURDON A. M.

  1. Dag Erik, Maarten en Jeroen,
    leuk te lezen over La Source Parfumée. Dit is de oude distillerie van het vermaarde parfumhuis Gallimard, een van de grootste, oudste en een van de drie overgebleven parfumhuizen van Grasse, waar je er vroeger tientallen had. Ze staan erom bekend dat ze hun parfums maakten en volgens mij nog steeds maken met enkel puur etherische oliën van bloemen, die in de buurt van Grasse groeien. Zelf heb ik ook nog enkele tientallen van hun flesjes en ik ben steeds aangenaam verrast als ik er weer een vind, want het blijft heerlijk, niet te vergelijken met die chemische toestanden van tegenwoordig. Meer info:https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g2359991-d4191828-Reviews-La_Source_Parfumee-Gourdon_Alpes_Maritimes_Provence_Alpes_Cote_d_Azur.html
    Groet,
    Johny

    • Dag Johny, bedankt voor je mail. Ik hoop deze zomer naar Grasse te komen om La Source Parfumée te bezoeken. Kan ik tevens de ‘fonteinen’ van Louis Vuitton en Dior bekijken. Vraag: waar komt jouw interesse voor geuren vandaan? Hartelijke groet, Erik (Maarten Jeroen) Zwaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s