Eén reactie op “‘OH DEAR LORD HAVE PITTI ON OUR POUR PERFUME SOULS!’

  1. Goeroe, mag ik je net als Maria ook nog een tip geven? Ik bespeur op de vele parfumblogs die ik lees een trend: mopperen op de parfumindustrie, niche of niet. Teveel lanceringen, te pretentieus, teveel ambroxan ;-), teveel ISO, teveel om op te noemen. Kan je nou niet een tegen trend inzetten dat parfum (niche of niet, fruity floral of niet – hand in eigen boezem- tigste versie of niet) weer leuk is? We hoeven niet te klagen, gewoon reviewen wat prachtig is. Of een keer mopperen en de draak steken met sensuele oud kamelen, maar niet te vaak! Er is volgens mij nog heel veel moois te ruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s