3 reacties op “I HAVE A DREAM

  1. Hallo geurengoeroe, geen DWDD maar je Pas Mal (le) krijgt een positieve review ‘op’ Australian perfumejunkies (voor ’t geval je dat nog niet gezien had). Zet toch wel aan om ook een upcycle te proberen!

  2. Als je nou lekker veel omzet gaat draaien na deze free publicity hoop ik op een Le Bienaime eaubade aan Goutal (Al-Gout) of misschien een nootgebaseerde G-Al-banum. Maar ik ga eerst samples bestellen, geen Malle, maar RIOD en Hermes, en wie weet Chanel, maar ben zelf niet dol op een aantal van de Chanels die erin zitten. Uit de comfortzone dan maar? Veel succes, jammer dat de Australians geen Nederlands kunnen lezen, zou ze zo veel leesplezier opleveren van onze ScentGuru.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s