Eén reactie op “EAU SAUVAGE COLOGNE CHRISTIAN DIOR

  1. Ik ben groot liefhebber van de Eau Sauvages (m.u.v. de Extreme). Ik ben reuze benieuwd hoe Demachy deze nieuwe Eau Sauvage gestalte heeft gegeven. Wat ik hier lees klinkt al goed. Is ie al ergens te koop?

    Zoals ik hier al eerder eens opmerkte, Alain Delon wordt wéér neergezet als jonge god. Delon wordt dit jaar hopelijk 80 jaar oud… Dat wordt nog wat als Delon komt te overlijden, dan heeft Dior ècht een probleem. Voor Delon zelf is het natuurlijk weer een leuke bijverdienste, wat oude filmbeelden gecombineerd met hippe muziek, even “Eau Sauvage Cologne par Christian Dior” inspreken en de kassa rinkelt weer in huize Delon. Slimme marketing, dat wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s