Eén reactie op “NACRE BLANCHE, NUIT ROUGE, NOIR OBSCURE ANTONIO ALESSANDRIA

  1. Hallo Erik, eind september ben ik met aantal mensen van de DFC groep van Facebook naar the Scent Company geweest en daar hebben we Antonio ontmoet en zijn verhaal over de geuren gehoord en de geuren geroken. Het was leuk om te merken hoe ieders voorkeuren uiteenliepen en hoe verschillend de geuren bij de geur”collega’s” roken. Zeker geen geuren voor starters, Jouw prachtige verhaal helpt , althans mij, om de geuren opnieuw te beleven. Ik ga er zeker bij Maria een keer samples van bestellen om ze uitgebreider te kunnen ruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s