2 reacties op “DIE ANDERE JOY OOK TE KOOP BIJ DOUGLAS

 1. Dag,

  Zou je ook eens iets willen schrijven over 1000 (oftewel) Mille van Jean Patou? Nog steeds verkrijgbaar en volgens mij heel dicht bij de originele versie, ondanks het, neem ik aan, ontbreken van oakmoss.

  vriendelijke groet,
  Mechtild

  • Dag Mechtild,

   Bedankt voor je bericht. Achter 1000 schuilt een hele mooie campagne – ik moet de geur dan wel kopen. Misschien afwachten tot dat die in de ramsj ligt ;-> Ik ga eens kijken op internet waar de aller-aller-goedkoopste is. Groeten Erik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s