Eén reactie op “VALMONT & VENETIË RE-RE-RE-RE-RE-VISITED

  1. Eindelijk weer eens een geur geroken die ik lekker vind, jaren geen parfum opgedaan, was het zat al die keuzes. Teveel en moe van t aanbod. De hel van Youtube. Maar nu weer eens een ouderwetse geur geroken van Houbigant. Het heeft mijn liefde voor geuren weer aangewakkert. Het geeft me een genot om af en toe aan de fles te ruiken en puur voor mijn plezier aan mijn arm te ruiken zo in de avond. Niet zozeer om t dogmatisch iedere dag op te spuiten maar meer als een soort hidden pleasure. Genot, maar dan van de intieme soort, Carla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s