3 reacties op “PARFUMS MAKEN MEER KAPOT DAN JE LIEF IS

  1. Mijn man is niet zo van de geuren, dus koop ik voor hem wat ik bij hem lekker vind ruiken en hij is het eigenlijk altijd met me eens;) Musk for men van de Bodyshop is lekker of Cuir Tabac van Patricia de Nicolai, of de Cuir vetiver van Yves Rocher.

  2. Ik ben al jaren op zoek naar een geur mijn favoriet was Fragile van Jean Paul Gaultier maar is nergens meer te koop. Na vele geuren geprobeerd te hebben geen 1 die mij die ervaring geeft als Fragile. Heb jij misschien een advies voor mij. Geur die ik ook had was Madonna Truth or Dare maar ook nergens meer te koop. Verder Aura Mugler is het net niet, Mc Queen Mc Queen ook niet. Met andere woorden ik weet het niet wat nu te kopen.

    Groetjes Cora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s