2 reacties op “FEMME ROCHAS

 1. beste parfumkenner,

  Ik vind het ook jammer dat de flesjes Femme die ik tegenwoordig koop veel minder naar de Femme ruiken dan ik me van vroeger herinner. Dacht eerst dat het aan mij lag. Toch een vraag:

  Als een verkoper adverteert met: deze geur stamt uit 1944, gaat het dan wel om de originele geur of is het altijd de geur van 1989?

  Met vriendelijke groet,

  Annemarie Fernhout

  • Beste Annemarie,

   Bedankt voor je mail. Wat je vraag betreft: daar zou ik niet vanuit gaan. Als het goed is zit aan de onderkant van iedere flacon een batch waarmee je kunt achterhalen wanneer de geur is gemaakt. Je kunt het vaak ook aan de binnenkant zien: die van voor 1989 hadden aan de binnenkant een kantpatroon en is het karton was volgens mij ook zwaarder. De nieuwe versie – met vreemde rare dop – claimt ook de versie van 1989 te hanteren. Of dat klopt, weet ik niet. De – nieuwe – eigenaren van Rochas-parfums denken meer in productie dan in kwaliteit. Een nieuwe geur waarbij ik een ‘Femme’-gevoel krijg is: Civet van Zoologist – te koop via http://www.parfumaria.com. Met veel overeenkomstige ingrediënten; warm, sensueel met een ‘vies’ randje. Geurige groet. Erik Zwaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s