3 reacties op “VU TED LAPIDUS

 1. Wat interessant. Terug naar toen. Ik herinner me VU ook goed van de chiquere disco-vrouwen. De alternatieven idem. Zelf vond ik Avon Unspoken best wel fijn – al was het dan met mijn neus van 12 jaar. Paar jaar geleden ben ik tegengekomen dat Unspoken en nog een andere geur van Avon naar Roja Dove zijn gegaan. En die heeft ze dan weer bewerkt.
  Een ander geval is Paloma Picasso, de eerste, die gewoon zo overgegaan is – ik denk zelf aan Avon Charisma. Maar het zou van Revlon moeten zijn.

  • Dag Miriam,

   Wat leuk die herinneringen van je aan Vu – komen beelden naar boven toen ik ook naar de disco ging. Maar in die ‘van mij’ was het meer een oorlog tussen Opium en een goedkope variant die je voor zes gulden bij V&D kon kopen. Amance als ik het goed heb. Interessant van de link tussen Avon en Roja Dove. Dat van Paloma Picasso verbaast me echt – ik dacht de geur nog door L’Oreal wordt geproduceerd.

   Groeten,

   Geurengoeroe

   • Inderdaad was er een goedkope variant van Opium. Wat laat u ons lachen zeg! En wat betreft Avon en Revlon – zij verhandelen best wel eens een geur. Dan voeren ze het niet meer. Nu komt Intimate van Revlon even bij me op. Ja, en zo verwisselen zij gewoon van eigenaar. Trouwens Dana is ook gaan zitten op Chantilly en Raffiné van Houbigant en één van de eerste ‘english tweed’ geuren van een Oostenrijkse producent.
    Weet u trouwens of La Nuit van Paco Rabanne ook te vergelijken is met VU en Paloma Picasso. Is La Nuit een oriëntaalse of is het een donkere chypre?

    Overigens de complimenten voor uw monnikenwerk hier op de website. U steekt er echt bovenuit (en u houd van chypre en gevaarlijke bloemen, dus). Maar u heeft zelf toch wel eens parfum gemaakt – mag ik weten waar het te koop is in de Randstad?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s