3 reacties op “EAU ABSOLUE – LES NOMBRES D’OR – MONA DI ORIO

  1. Na het lezen van deze beschrijving ga ik zeker proberen een sample te scoren. Ik ben in het bezit van de Musc van Mona ( geadviseerd door een verkoper van Skins Rotterdam (Marco?), heerlijke geur, maar voor mij niet voor elke dag maar als ik heel veel zin heb in musk.

  2. Ik hou zo van de geuren van Mona. In de nombre d’or collectie weet ze veelgebruikte ingrdienten als vetiver, muskus of vanille op zo’n unieke manier te verwerken dat ik me altijd veer verbaas als ik een geur van haar draag. Ik viel ook als een blok voor Eau Absolue. Ze vangt in hierin eigenlijk een dag aan het strand. Beginnend bij het frisse ochtendlicht en eindigend als de geur van warme huid na een dag in de zon te hebben doorgebracht. Ik zie ook de vergelijking met Lux. Ik heb nog een klein beetje in een sample, samen met nog enkele geuren uit haar signature collection. Ik hoop zo dat deze nog opnieuw worden uitgebracht. Ze zijn echt van een zeldzame schoonheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s