Eén reactie op “BRUT CLASSIC (FABERGE)

  1. Het was heel leuk om te lezen. Vooral weer die feitjes over de namen en marketingstunts. De mijne versie van Brut Classic komt uit VS in een glazen “champagne” flesje. Ruikt een beetje uitgekleed. Al heb ik het origineel nooit geroken, heb ik gevoel, dat ik er jasmijn in mis.
    Ben een beetje in de war over de zin “Je zou eigenlijk een krachtig-stoere versie op het chypreconcept moeten ruiken”. Het is toch een typische Fougère? Iets zepig met lavendel en geranium op basis van gedroogde hooi (coumarine) en dan een typische zoete geur van salicylaten (klaver, sommige soorten van varens)? Snel gekeken naar de H&R genealogy – daar is het ook een Sweet Fougère.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s