Eén reactie op “EAU D’HADRIEN ANNICK GOUTAL

  1. Leuk om dit stukje te lezen, ook erg herkenbaar.. de dag dat ik Eau d’Hadrien voor het eerst rook was een doorbraak, zo’n hemelse verfrissing! Heel af en toe als ik het opspray of aan de fles ruik komt dat moment weer terug. De sterkte zit hem denk ik in de ondersteuning van ylang-ylang/cipres die je beschrijft, daardoor krijgt het wat meer body en gaat het niet snel vervelen. Ik vraag me wel af of de geur geen aangepaste formule heeft gekregen nadat veel citrusnoten op de verboden lijst zijn gekomen, zeker aangezien Goutal vrij veel met natuurlijke ingrediënten werkt. Ik kan het zelf niet goed inschatten. Iemand die daar meer van weet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s